Magic Child

Obchody s dětským oblečením v Praze

Butik Magic Child s luxusní dětskou módou najdete v Praze na vyhlášené Pařížské ulici, na letišti Ruzyně a dvě prodejny v obchodním centru Palladium.

V butiku Magic Child v Pařížské se vy a hlavně vaše děti budete cítit jako v pohádce. Jedná se o jeden z největších obchodů s dětskou módou a doplňky v Praze – na třech podlažích vás okouzlí nejen obrovský výběr kvalitního dětského oblečení těch nejlepších značek, ale také pohádkový interiér s masivními zrcadly. Všechno je zde tak, jak to mají děti rády. Na terase obchodu si dokonce mohou chvíli pohrát v dětském koutku, zatímco vy budete vybírat z velké nabídky dívčího a chlapeckého oblečení. Vybírat můžete ze značek jako Ferrari Junior, I Pinco Pallino 1950 (také I Pinco Pallino Baby Silver, I Pinco Pallino Gold, I Pinco Pallino Silver a I Pinco Pallino Shoes) Iceberg Baby, Monnalisa, Il Trenino, Aletta, Catya a dalších.

Ať už hledáte luxusní kousky pro miminka nebo větší děti, v butiku Magic Child najdete to nejlepší, co svým dětem můžete dopřát v oblasti dětské módy v Praze.

  • Adresa
    Pařížská 23,Praha 1,Praha 1. Letiště Václava Havla: Aviatická 1039/6,Praha 6
  • Telefon
  • Web
    www.magicchild.cz

Další obchody s dětským oblečením v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.