Kampa

Outdoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

Pokud hledáte v centru Prahy místo, kde byste si mohli hrát s vašimi dětmi, uspořádat piknik nebo dokonce venkovní dětskou party nebo posezení s rodinou či přáteli, pak nenechte bez povšimnutí park na Kampě na Malé Straně.

Tento rozlehlý park se nachází hned u řeky Vltavy a nabízí krásný výhled na Karlův most i hojnost prostoru, kde mohou vaše děti pobíhat na udržovaném anglickém trávníku nebo se procházet po cestách pod stromy vrhajícími dostatek stínu. Na Kampu, která je ideálním místem k setkávání rodin s dětmi a posezení na trávníku, se dostanete snadno městskou hromadnou dopravou. Můžete si tu hrát s míčem, posedět na dece ve stínu stromu, fotit rodinné fotografie, učit děti jezdit na kole nebo jen tak pobíhat kolem.

Na Kampě se nachází také Museum Kampa, soukromé muzeum moderního a současného umění, i Komunitní centrum Kampa s mateřským centrem, které pořádá kurzy a aktivity pro dospělé a děti v centru Prahy. Kromě toho najdete v parku také čisté a moderní hřiště s klouzačkami, prolézačkami, pískovištěm a houpacími koníky, o které se stará správce, aby byla zajištěna čistota a bezpečnost zdejšího vybavení.

Další outdoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.