ADR s.r.o.

Architektonická studia v Praze

Architektonický ateliér ADR s.r.o. vznikl v roce 1996 v Praze. Založili jej dva architekti Petr Kolář a Aleš Lapka, absolventi ateliéru architektury na Vysoké škole uměleckoprůmyslové v Praze, kteří v letech předcházejících založení vlastního ateliéru spolupracovali s londýnskou architektonickou kanceláří Eva Jiricna architects Ltd.

Ateliér ADR tvoří vedle Petra Koláře a Aleše Lapky řada dalších spolupracujících architektů a stavebních inženýrů, kteří se zaměřují na návrhy staveb a rekonstrukce rodinných domů, administrativních objektů, ubytovacích zařízení, bytových domů a sportovních staveb, návrhy interiérů, design nábytku, ale také na realizace výstav včetně architektonického řešení výstavních expozic. Ateliér ADR poskytuje komplexní projektové zpracování zakázky od studií až po technické řešení detailů a odborný dohled při realizaci. Ateliér vybírá dodavatele stavebních prací, konstrukcí a materiálů, provádí inženýrkou činnost a zpracovává investiční záměry pro zajištění financí pro stavební projekty. ADR rovněž zprostředkovává dodávku uměleckých děl.

Za své návrhy získal ateliér ADR řadu ocenění v různých kategoriích. Například v roce 2008 to byla cena Architekt roku v kategorii realizovaná stavba za projekt internátní školy Babice, o dva roky později ocenění Red Dot Award 2010 v kategorii Průmyslový design.

  • Adresa
    Libínská 3127/1,150 00 Praha 5
  • Web
    www.adr.cz

Další architektonická studia v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.