Tržnice TTTM Sapa (Malá Hanoi)

Supermarkety a nákupní centra v Praze

Na pomezí Písnice a Libuše se nachází rozlehlá asijská tržnice TTTM Sapa, která nabízí prodej potravin (včetně těch běžně nedostupných dovážených z Asie), koření, textilu, obuvi, hraček, bytových dekorací a dalšího sortimentu, jejíž součástí je však také celá řada bister a restaurací s převážně vietnamskou a čínskou kuchyní.

Tržnice TTTM Sapa se oficiálně zaměřuje především na velkoobchod, ve skutečnosti však do ní mají přístup i ti, kdo nepodnikají. Není náhodou, že tržnici, také nazývanou Pražská Hanoi, pravidelně navštěvují milovníci dálnovýchodní kuchyně, je totiž provozována převážně příslušníky vietnamské komunity usídlené v Praze, a tak tu narazíte na celou řadu lahůdek, které byste jinak v Praze sháněli marně.

Doporučujeme ochutnat například místní "pho", tradiční vietnamskou polévku s rýžovými nudlemi, kuřecím či hovězím masem a zeleninou, která se podává jako hlavní jídlo. Jako dezert pak můžete ochutnat smaženou sladkou kouli z rýžového těsta s fazolovou náplní. Pokud si na asijskou kuchyni nepotrpíte, možná vás zaujme skutečně široký další sortiment tržnice, který potěší mimo jiné velmi přijatelnými cenami.

V sousedství

  • Adresa
    Libušská 319/126,Praha 4 -142 00
  • Telefon
  • Web
    www.sapa.biz

Další supermarkety a nákupní centra v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.