Fashion Arena Outlet Center

Supermarkety a nákupní centra v Praze

Ve Fashion Arena Oulet Center v Praze Štěrboholích najdete na jednom místě více než 80 outletových obchodů světových značek s oblečením, obuví, doplňky a dalším zbožím. Fashion Arena Outlet Center nabízí světové značky o 30% až 70% výhodněji oproti běžným cenám ve značkových obchodech.

Fashion Arena Outlet Center je největším outletovým centrem v České republice. Poprvé otevřela své brány na podzim roku 2007 a za dobu své existence si získala popularitu mezi zákazníky, z nichž mnozí neměli s nákupy v outletech do té doby žádnou zkušenost. Šíře nabídky je natolik pestrá, že si ve Fashion Arena Outlet Center vyberou příznivci jakéhokoliv stylu, věku i zájmů. Ve Štěrboholech najdete značky jako adidas, Tommy Hilfiger, Ecko, Tom Tailor, Pietro Filipi, Mango, Mexx, Gant, Sergio Tacchini, Revolution ale i značky, které jinak v České republice nemají vlastní obchody, jako je Lindt, Haribo, Gardeur, Vossen a další. Centrum pravidelně kontroluje dodržování cenových podmínek – máte tak jistotu, že veškeré zboží zde zakoupíte minimálně o 30% výhodněji oproti původním cenám.

Vydejte se do Štěrbohol, kde na jednom místě najdete řadu oblíbených značek se slevami. K centru jezdí pravidelně každých 30 minut bezplatná autobusová linka z metra Depo Hostivař. Pokud se vypravíte do Fashion Arena Outlet Center po vlastní ose, parkovat můžete zdarma na otevřeném i krytém parkovišti. Centrum má otevřeno denně od 10 do 22 hodin.

  • Adresa
    Průmyslová ulice,Praha 10 - Štěrboholy
  • Web
    www.fashion-arena.cz

Další supermarkety a nákupní centra v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.