Architektonický atelier aaPJ

Architektonická studia v Praze

Plánujete rekonstrukci vašeho bytu, domu či kanceláře? Nebo začínáte od základu a potřebujete poradenství profesionálů? Pokud je tomu tak, pak se obraťte na renomovaný architektonický atelier aaPJ, který se věnuje všem fázím projektové dokumentace, od počátečních studií a vizualizací (založených na úzké spolupráci s klienty) až po samotnou realizaci, včetně stavebního a autorského dozoru.

Architektonické studio aaPJ vede Petr Jančálek, který v roce 2007 úspěšně dokončil studia na ČVUT stavební, obor pozemní stavby a architektura. V letech 2007 a 2008 absolvoval postgraduální stáž Leonardo da Vinci ve Španělsku (architektonické studio v Palma de Mallorca). Od roku 2008 získával praxi v Architektonickém atelieru Radana Hubičky, Gianni Baretti Architects a v Metroprojektu Praha. Samostatné činnosti - návrhům projektů od úrovně DUR po DPS pro soukromou klientelu v Praze se věnuje od roku 2009.

Architektonický atelier aaPJ vám připraví dokumentaci pro územní plánování i stavební povolení ve velmi krátkém čase. Studio neustále sleduje nejnovější světové trendy v oblasti architektury, včetně nových technologií a materiálů, takže zůstává na špici ve svém oboru. Nejlépe jeho vizi vystihují slova architekta Petra Jančálka samotného: „Zaměřuji se na projekty rekonstrukcí interiérů v centru Prahy včetně jejich realizace. Mezi mé oblíbené materiály patří dřevo, sklo, leštěná ocel, rád také uplatňuj zrcadla a skleněné mozaiky. Mými oblíbenými barvami jsou bílá a černá v kombinaci se zelenou, hnědou a barvou přírodního dřeva. Ve vlastní tvorbě miluji propojení původních tradičních historických prvků s moderními, snažím se podtrhovat kontrast dobového kouzla starodávných interiérů se současnými materiály". 

Další architektonická studia v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.