AllServices

Technické služby, řemeslníci Praha

Potřebujete uklidit před Vánoci, po malování nebo po divoké party? Veškeré úklidové práce včetně mytí oken, vyprání záclon, utření prachu, žehlení, voskování podlah, ale i hlídání dětí a jejich vyzvednutí ze školy není nejmenší problém pro ryze českou firmu AllServices. Vedle úklidových služeb poskytuje také řemeslné služby, úklid ve firmách a zapůjčuje úklidovou techniku.

AllServices je rodinná firma, která poskytuje komplexní služby v oblasti správy nemovitostí včetně úklidových prací pro firmy a domácnosti a to buď jednorázově nebo formou pravidelného smluvního vztahu v Praze a středních Čechách. Úklid v Praze poskytují nonstop. Pro jednotlivce i firmy zajistí řemeslné práce včetně instalatéra, elektrikáře, malíře, zámečníka, stěhovací firmy, ale také tzv. službu hodinového manžela, která zahrnuje nabídku řemeslných prací a je vhodná pro ženy, které nemají po ruce šikovného muže nebo jejichž partner je časově vytížený. Cena půjčovného za zapůjčení úklidové techniky zahrnuje zaškolení obsluhy daného stroje, takže pokud potřebujete například vyčistit koberce a důvěřujete svým úklidovým dovednostem, může pro vás zapůjčení čističe koberců představovat tu nejlepší variantu. Firma AllServices také provozuje e-shop, kde si můžete koupit profesionální vybavení pro úklid, úklidové prostředky apod.

Pokud hledáte profesionální firmu pro mimořádný nebo pravidelný úklid domácnosti, společnost AllServices vás jistě nezklame
 

  • Adresa
    Praha 9,pro urgentní zásahy)
  • Telefon
  • Web
    www.allservices.cz

Další technické služby, řemeslníci Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.