Informace

Rodinný dům, 6+kk

Novostavba prostorného nízkoenergetického rodinného domu s krásným výhledem do širokého okolí. Dům (samostatná polovina dvojdomu) stojí na klidném místě obce Horoměřice na předměstí Prahy, v dobrém dosahu letiště i mezinárodních škol.

Přízemí tvoří obývací pokoj s kuchyní a vstupem do zahrady, koupelna (sprcha, WC), předsíň a technická místnost s místem pro pračku a sušičku. V 1. patře je centrální koupelna a 3 ložnice, z toho jedna s en-suite koupelnou. Ve 2. patře je hlavní ložnice s en-suite koupelnou a další pokoj (dětský pokoj/pracovna), tyto místnosti jsou oddělené protihlukovou stěnou a dveřmi

Dům byl dokončen v r. 2022 v energetické třídě A. Součástí vybavení je rekuperace vzduchu, klimatizace, podlahové vytápění v celém domě napojené na tepelné čerpadlo, dřevěná velkoplošná okna s izolačními trojskly a přípravou na venkovní žaluzie, bezfalcové dveře, dřevěné podlahy (bělený dub) a velkoformátová dlažba, zabezpečovací systém, kuchyňské spotřebiče AEG (2 chladničky, 2 mrazáky, indukční varní deska, el. trouba se samočistící funkcí, multifunkční trouba s mikrovlnnou troubou, ohřívací zásuvka), kuchyňská deska z Technistone, množství vestavěných skříní a dalšího úložného prostoru, nádrž na dešťovou vodu. Je vydáno stavební povolení na přístavbu garáže. 

V obci fungují obchody včetně supermarketu, lékárna, pošta, základní škola, státní i soukromá školka, jen pár minut jízdy je vzdálena mezinárodní škola ISP, také Riverside School nebo univerzitní kampus ČZU. V krátké dojezdové vzdálenosti je také letiště. Pěkným okolím vedou cyklostezky a turistické trasy, blízko je několik přírodních památek. Výbornou dopravní dostupnost zajišťují autobusy ke stanici metra Bořislavka nebo Dejvická, autem je možné rychlé napojení na Pražský okruh i dálnice D6 a D7. 

Užitná plocha 180 m2, zastavěná plocha 78 m2, zahrada 291 m2, pozemek 369 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    102093
  • Cena celkem
    17 950 000 Kč / 713 292 €
  • Podlahová plocha
    180 m²
  • Zastavěná plocha
    78 m²
  • Zahrada
    291 m²
  • Pozemek
    369 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    A

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.