Informace

Rodinný dům, 4+1

Dvoupodlažní řadový rodinný dům se zahradou v rezidenční zástavbě Osnice, která je součástí města Jesenice ležícího na jihovýchodním okraji Prahy nedaleko vyhlášeného Průhonického parku. 

Ve vstupní úrovni se nachází obývací pokoj s kuchyní a vstupem do zimní zahrady, samostatná toaleta a zádveří. V patře jsou 3 ložnice, koupelna a schodišťová hala s přístupem do půdního úložného prostoru

Dům byl zkolaudován v r. 2004. Podlahy jsou laminátové, okna plastová s vnitřními žaluziemi. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem. Na rovinaté zatravěné zahradě přístupné přes zimní zahradu je kryté posezení a skladovací prostor obložený dřevem. 

Místo s poklidnou atmosférou se rozkládá nedaleko Průhonického parku, v krátké dojezdové vzdálenosti od potřebné občanské vybavenosti (mateřské a základní školy, supermarketů, lékařských služeb či sportovišť včetně jezdeckých klubů). Cesty do Prahy urychluje blízký nájezd na Pražský okruh a dálnici D1, asi 5 minut chůze od domu je zastávka příměstského autobusu, kterým lze dojet ke stanici metra Opatov

Užitná plocha 80 m2, zastavěná plocha 52 m2, zahrada 111 m2, pozemek 204 m2. 

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101560
  • Cena celkem
    11 290 000 Kč / 448 639 €
  • Poplatky za služby
    5 000 Kč
  • Podlahová plocha
    80 m²
  • Pozemek
    204 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    C

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.