Informace

Pozemek

Ucelený soubor stavebních pozemků se rozkládá na jižním svahu nad zátočinou řeky Vltavy, u vodní nádrže Kamýk, na tichém privátním místě přímo u lesa, jehož část je součástí nabídky. Lokalita není zasažena žádným průmyslem ani dopravním ruchem, a umožňuje tak dokonalou relaxaci. V pohodlném dosahu jsou veškeré potřebné služby města.  

Plocha je určena pro individuální i hromadnou rekreaci. Inženýrské sítě (vodovod, kanalizace a elektřina) vedou v komunikaci 10 m od pozemku, připojení je možné. Na pozemku je vrtaná studna.  

Na pozemku stojí chata ze 40. let 20. století s kamenným suterénem a dřevěnou konstrukcí, stav budovy umožňuje provizorní využití při případné stavbě nového domu. Na stavební pozemky o výměře 3 274 m2 navazuje dobře udržovaný smíšený lesní porost s převažujícími borovicemi, modříny a duby, z něhož více než 4,5 tisíce m2 je součástí nabízené nemovitosti. 

Vynikající vyvýšená poloha na konci slepé ulice zajišťuje dokonalé soukromí a nerušené výhledy do okolní krajiny – na vodní plochu i malebnou zvlněnou krajinu Povltaví, kterou lze poznávat po turistických i cyklistických stezkách. Zdejší krajina nabízí vyžití také vodákům a příznivcům dalších vodních sportů. Centrum města Kamýk nad Vltavou je vzdáleno jen pár minut autem, funguje zde prodejna potravin, restaurace, bankomat, pošta nebo čerpací stanice. S okolními městy je Kamýk spojen autobusy, přímý spoj jede i do Prahy ke stanici metra Smíchovské nádraží. Autem se lze z Prahy dostat pohodlně po dálnici D4, v budoucnu i D3

Celková plocha 8 060 m2, z toho stavební pozemky 3 274 m2, les 4 786 m2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104463
  • Cena celkem
    9 900 000 Kč / 400 648 €
  • Cena za m2
    1 228 Kč / 49.70 €
  • Celková plocha
    8 060 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.