Přehled jednotek

Informace

Beranka

Představení:
Prodej nadstandardních řadových rodinných domů, které jsou součástí nově vznikajícího projektu situovaného v klidné a oblíbené rezidenční lokalitě Horních Počernic. Domy se vyznačují prakticky řešenými dispozicemi, přitažlivou architekturou a širokým výběrem různých variant dokončení dle přání klienta.

Domy:
Projekt nabízí celkem 87 domů 4 typů, o dvou či třech podlažích, s užitnou plochou 127 až 184 m2 a zahradami od 100 do 300 m2. Každý typ disponuje garáží pro 1 vůz a prostornými terasami.
Budoucí majitelé si budou moci vybrat z různých odstínů kvalitních laminátových plovoucích podlah, velkoformátových obkladů a dlažby a dýhovaných interiérových dveří. Instalována bude koupelnová sanita a zařizovací předměty značek Kaldewei, Grohe, Vitra či IdealStandard. V rámci nadstandardních úprav lze realizovat také například výtah, krb nebo bezbariérové řešení.

Předpokládané dokončení Q3/Q4 2018.
Pro kompletní seznam volných domů prosím kontaktujte naši kancelář.

Lokalita:

Lokalita nabízí dobrou dostupnost do centra a kompletní občanskou vybavenost v rychlém dosahu. Nedaleko se nachází školky, školy, gymnázium, obchody, sportoviště, divadlo, praktický lékař. V rámci developmentu vznikne nové a bezpečné dětské hřiště, další venkovní aktivity umožňuje například přilehlá cyklostezka navazující na Klánovický les. V blízkosti se nachází také rybníky, zábavní areál Tvrz Hummer nebo golfové hřiště Golf Resort Black Bridge

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    24200
  • Adresa
    K Odpočinku, Praha 9, Horní Počernice
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    B

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.